Ergomat Sweden AB

Ergonomiska arbetsplatsmattor, golvmarkering - Ergomat!


Ergomat är ett av 18 företag som utgör SP Group A / S. SP-koncernen som har sitt säte i Danmark består av flera divisioner, formsprutning av plast, ytbeläggningar, medicintekniska produkter och polyuretan och har tillverkning i 7 länder. Ergomat är en del av polyuretan gruppen.

Sedan dag ett och än idag har uppdraget för Ergomat varit att utveckla, tillverka och marknadsföra förstklassiga produkter, som erbjuder exceptionella fördelar för de anställda samt en långsiktig lösning för företagen.

De flesta av våra produkter är utvecklade i samarbete med stora industriella aktörer, de definierar sina befintliga problem och tillsammans hittar vi den bästa möjliga lösningen. Till exempel har våra gummi mattor utvecklats tillsammans med Intel, laminatmattorna med KappAhl, AFB mattan med BMW, DuraStripe med Chrysler.

Idag erbjuder Ergomat förstklassiga produkter och lösningar som inte bara kan förhindra, utan även eliminera många av de säkerhets-och ergonomiska problem som finns på dagens arbetsmarknad. Vilket i sin tur minskar sjukfrånvaro och personskador samtidigt som det ökar moral, välbefinnande och produktivitet.


Vår Filosofi

Eftersom att vi på Ergomat ständigt utvecklas, så gör även våra mål det. Nu mer än någonsin, vill Ergomat ägna tid till forskning på nya sätt att minska, eller helst helt  eliminera, problem relaterade till dålig blodcirkulation, muskuloskeletala problem (MST) och långvariga stående hälsofrågor med enbart miljöansvariga lösningar. Vårt team kommer att fortsätta att förbättra våra befintliga produkter tills vi uppnå detta mål.

Under tiden som vi fortsätter att förbättra våra produkter genom innovation och utveckling, är Ergomat's målsättning att endast saluföra produkter med 100% återvinning eller med en hållbarhet som kan motivera att det ur miljösynpunkt ändå är den bästa lösningen som finns på marknaden. Vi kommer att steg för steg främja för miljövänliga lösningar som har noll avfall, noll utsläpp och 100% återvinning.

Att förbättra personalens liv på arbetsplatsen, genom att minska och eliminera hälsofrågor i samband med stående arbete samt att marknadsföra nya och bättre miljövänliga lösningar är Ergomat's mål, ansvar och filosofi.