Ergonomiska arbetsplatsmattor

Arbetsplatsmattor Blandat

Här kommer en kort information om våra ergonomiska arbetsplatsmattor.

Längst ner på sidan finns länkar till de olika arbetsmattorna.

Ergomat tillverkar samtliga arbetsplatsmattor själv!

Vårt sortiment av ergonomiska arbetsplatsmattor, industrimattor, gummimattor är helt komplett. Och det finns oftast ett flertal olika alternativ, profiler, material och färger för alla tänkbara miljöer och förutsättningar.
Om ni har en miljö som kräver en speciell version av arbetsplatsmatta så ta gärna kontakt med oss. Vi hjälper till med att guida våra kunder till den bästa lösningen.

Vi har valt att dela in våra arbetsmattor i 4 st olika grupper. Baserat på produktionssätt och/eller material.
Bakom varje länk vid produktgrupperna finns ytterligare information och närmare beskrivning av olika produkter.

Välj en arbetsplatsmatta efter vilken miljö den ska användas i!

Alla våra olika ergonomiska mattor är utformade för att erbjuda bästa möjliga lösning. Vi har produkter för alla tänkbara branscher och arbetsmiljöer. Istället för att "bara sälja en matta", föredrar vi att ge verkliga, långvariga och genomtänkta lösningar. För alla de olika arbetsmiljöer våra kunder kan befinna sig i .
Vi har arbetsplatsmattor som är speciellt lämpade för: Lätt industri, Tung industri, Verkstadsindustri, Kontorsmiljöer, Butiksmiljöer, Receptioner, Sorteringslinjer, Paketeringslinjer, Post, Bank,  Kök, Våta arbetsplatser, Arbetsplatser med ESD-krav osv.

Hur fungerar en ergonomisk arbetsplatsmatta?

Våra ergonomiska arbetsmattor är utformade för att stimulera cirkulationen i fötter, ben och nedre delen av ryggen. Cirkulationen stimuleras av våra unika, patenterade, profiler. Vilka tvingar fram en muskulär respons. Riktiga ergonomiska mattor är noggrant konstruerade för att ge en optimal balans mellan kompression och motstånd. Detta är avgörande för att uppnå lämplig muskelstimulering.
Ett bra sätt att förstå vad en ergonomisk matta tillför är att jämföra med upphängningen på en bil. Precis som med fjädring, absorberar och fördelar den stötar och tryck. Samtidigt som den ger det nödvändiga stödet för stabilitet.

Leta gärna igenom sidorna själv, men tveka inte att kontakta oss oavsett vilken sorts arbetsplatsmatta det kan vara. Vi skickar gärna ut produktprover eller annat material. Vi tar också gärna fram utökad information och/eller certifikat för de flesta produkterna om så önskas.

För ytterligare information kontakta gärna oss. Eller leta själv bland informationen i våra resurser.

 

Laminatmattor

Med en Laminatmatta menas en ergonomisk arbetsplatsmatta tillverkad av 2 st laminerade skikt.

Gummimattor

Med en Gummimatta menas en ergonomisk arbetsplatsmatta tillverkad av ett homogent gummimaterial.

Polyuretanmattor

Med en Polyuretanmatta menas en ergonomisk arbetsplatsmatta tillverkad av ett uppskummat polyuretanmaterial.

Övriga mattor

Här finns våra övriga mattor. Det kan vara ergonomiska arbetsplatsmattor eller olika specialmattor.